Ontwerp

Wij maken graag een ontwerp wat bij u past. Dit kan een eenvoudige schets zijn tot een uitgewerkt ontwerp. Een schetsontwerp kan een voordelig alternatief zijn voor een volledig uitgewerkt plan, waarbij we samen werken met architect Zoraima Akker. Daarentegen is een door onze architect ontworpen plan een in stijl, duurzaam, doordacht en van hoge kwaliteit ontwerp met vaak vernieuwende idee├źn en oplossingen.

Een tuin moet mooi zijn maar ook praktisch, het belangrijkste is dat u plezier beleeft aan uw tuin. Uw wensen zijn daarom de basis van het ontwerp, wij voegen daar onze vakkennis en creativiteit aan toe. Een doordacht tuinontwerp is de basis voor een goed resultaat op korte en lange termijn.

Werkwijze
Voordat we een begin maken met een ontwerp komen we eerst langs voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken een inventarisatie van uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden.

Vervolgens wordt een eerste ontwerp/schets gemaakt en volgt een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek worden details besproken en eventueel wijzigingen in het ontwerp aangebracht. Materialen en kleurstellingen worden bepaald en u krijgt een globaal overzicht van de beplanting die we in uw tuin willen gebruiken.

Op dit moment beslist u of u met ons verder gaat. Wanneer een eenvoudige schets/ontwerp volstaat zal deze bij gunning van het werk niet in rekening worden gebracht. De periode van uitvoering wordt in overleg met u gepland.

Hoveniersbedrijf Gerard van den Tweel kan u door zijn expertise en ervaring tijdens deze gesprekken u deskundig adviseren.